Avís legal

La Unió de botiguers i comerciants de Besalú, coneguda amb el nom de Viu Besalú, en la seva condició de titular i responsable d’aquest espai web, en compliment amb l’establert en el article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació de caràcter general:

La Unió de botiguers i empresa de Besalú està domiciliada a: Carrer del Ganganell, 13 – 17850, Besalú . Inscrita al Registre Mercantil de Girona amb el CIF G17398223.

Per a qualsevol consulta o reclamació relativa a aquest espai web o a la informació o als productes i serveis que s’ofereixen, els usuaris poden dirigir-se a la següent direcció fer la seva sol·licitud enviant un correu electrònic a viubesalu@gmail.com

CONDICIONS D’ÚS

La utilització d’aquesta publicació digital implica l’acceptació de les següents condicions d’ús:

La publicació digital de la Unió de botiguers i empresa de Besalú té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a l’associació i als productes i serveis que s’ofereixen.
La Unió de botiguers i empresa de Besalú es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions en la informació continguda a la seva publicació digital, així com suspendre’n l’accés en qualsevol moment i sense avís previ.

La Unió de botiguers i empresa de Besalú no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines.

La Unió de botiguers i empresa de Besalú no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el software o hardware de l’usuari derivat de l’accés a la seva publicació digital o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.

La Unió de botiguers i empresa de Besalú és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel•lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta associació, les marques dels quals estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes per La Unió de botiguers i empresa de Besalú.
Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de La Unió de botiguers i empresa de Besalú.

La Unió de botiguers i empresa de Besalú respectarà escrupulosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre altres, d’allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

El correu electrònic no es considerarà com un mitjà vàlid a efectes de presentació de reclamacions. Per aquest fi caldrà dirigir-se al servei d’atenció al client de La Unió de botiguers i empresa de Besalú que indicarà en cada cas els punts a seguir.

Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com per exemple comentaris, suggerències o idees, es considerarà cedida a La Unió de botiguers i empresa de Besalú  de manera gratuïta. No envieu, si us plau, informació que NO pugui ser tractada així.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de La Unió de botiguers i empresa de Besalú són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per La Unió de botiguers i empresa de Besalú. Apareixen en aquesta publicació digital a efectes de promoció. Aquests propietaris poden sol•licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

Translate »